If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес си карах алфата на диагностика и при свалянето на свещите, установиха че има малло във една от кухинте в които се намират свешите(4-ти цилиндър).Казаха ми че гарнитурата била за смяна..Дали е това??
Alfa 146 1.6TS 16v '98
Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската
И при мен беше така.
Аз си реших проблема като махнах капака на главата,забърсах гарнитурата и съответно каналите за гарнитурата на капака и главата,малко черен силикон и това беше.
Само внимавай ако ти го правиш да не притегнеш много болтовете(особенно тези по ъглите) и задължително в гараж,вятъра да не дигне пръхоляка и да го вкара при валовете.
Преди това почисти около капака,да няма натрупан пясък и боклуци и след това отваряй
И при мен беше така.
Аз си реших проблема като махнах капака на главата,забърсах гарнитурата и съответно каналите за гарнитурата на капака и главата,малко черен силикон и това беше.
Само внимавай ако ти го правиш да не притегнеш много болтовете(особенно тези по ъглите) и задължително в гараж,вятъра да не дигне пръхоляка и да го вкара при валовете.
Преди това почисти около капака,да няма натрупан пясък и боклуци и след това отваряй
Точно така Лотайт му е майката А за боклуците споко то маслото кат е хубаво ги измива
Comment